.

середу, 27 лютого 2019 р.

Ніжинська письменниця Тетяна Винник видала нову книгу для дітей


    Тетяна Анатоліївна Винник (нар. 11 квітня 1984 Ніжині на Чернігівщині) - громадський діяч, письменниця, журналіст, перекладач з російської, англійської та болгарської мов. Закінчила філологічний факультет Ніжинського університету імені Миколи Гоголя. Паралельно здобула спеціальність «Журналістика» на факультеті суміжних професій. У 2006-му закінчила магістратуру Київського національного університету імені Тараса Шевченка (фах «Літературна творчість») та аспірантуру Київського національного університету імені Тараса Шевченка («Теорія літератури»). Працювала журналістом на телерадіокомпанії «НТБ», редактором інформаційних новин ТРК «Радіо-Ера» ФМ, вела авторську передачу «Слово без кордонів» на Каналі духовного відродження «Культура», працювала Відповідальним секретарем Всеукраїнської приймальної комісії при НСПУ. У 2018 році викладала зарубіжну літературу у Міжнародному ліцеї МАУП. З 2010-го року й по сьогодні - головний редактор журналу для дітей «Крилаті». Є автором поетичних збірок «Золотоноша» (2003), «Гетсиманська молитва» (2005), «Самоспалення дерева» (2008), «Прокинусь живою» (2014). Виховує сина Богдана Талалая.

         Письменниця Тетяна Винник порадувала малих читачів книжкою «Добрик і його пригоди», що з’явилася у «Видавничому центрі «Академія». Повістинка – про бездомного пса Добрика, який через свою доброту й отримав таке ім’я.
    У повістинці «Добрик і його пригоди» чотирилапий герой знаходить халепи на свій хвіст і всі чотири лапи. Йому доводиться побувати в незвичайних краях, зустріти чудернацьких істот і пройти непрості випробування. Терплячість, винахідливість і доброта Добрика допомагають йому впоратися з усіма труднощами й здобути омріяне.
     На сторінках книжки є завдання, які читачеві буде цікаво виконати самостійно і з батьками. З’єднати крапочки, розфарбувати фігури й розгадати залишені Добриком загадки – все це зробить читаннякнижки захопливим і корисним.
   Ця історія – про сміливість і про любов. Про те, як може вирости герой, перемагаючи труднощі. Пес давно став вічним образом беззаперечної любові, завдяки якому пояснити дитині складні речі стає значно простіше», – так вважає авторка повістинки. «Добрик і його пригоди» вміщує більше сорока яскравих і стильних ілюстрацій, над якими працював київський художник Віталій Бугара. Оригінальні зображення переносять читача в неймовірний світ Добрика, де можливі найнеймовірніші пригоди.
ДЖЕРЕЛО. - РЕЖИМ ДОСТУПУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.