.

понеділок, 5 грудня 2022 р.

День Збройних сил України – святковий день на честь ЗСУ

 

    День Збройних сил України – святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВРУ 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня  – в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України». Збігається з початком Першого Зимового Походу армії УНР.

   Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.
   Загартовані в боях із російським агресором, ви щодня демонструєте стійкість, непереможний характер, відвагу та мужність, доводячи, що немає такої сили, яка може здолати волю до перемоги.
  Дякуємо Вам, захисники й захисниці, за Вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини.
  Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій.
 Виявлений вами патріотизм, висока професійна майстерність та відданість України під час виконання бойових завдань є взірцем для наслідування майбутніх захисників нашої держави.
 Бажаємо вам та вашим родинам незламної віри, достатку, вдачі, перемог і нових звершень в ім’я зміцнення обороноздатності Української держави!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.