.

середу, 13 травня 2020 р.

Ольга Хохлова

    Ольга Хохлова – аристократка, народжена в українському містечку НІжин.
    Він – 36-річний ловелас, за кілька років від світової слави, експериментатор, бунтар. Ольга була повною протилежністю тих жінок, з якими Пабло мав справу – аристократична, з вишуканим стилем і бездоганними манерами. Пристрасний іспанець був приголомшений, коли попри всі його старання дівчина повністю ігнорувала залицяння. Знайти підхід до норовливої українки допоможе порада Дягілєва, мовляв: "На таких дівчатах треба одружуватись". Пабло Пікассо був настільки зачарований Ольгою, що навіть склав шлюбний договір, за яким у разі розлучення спільно нажите майно розділять порівну.

    Новоспечена дружина одразу взялась організовувати побут: машина з водієм, прислуга, їхня квартирка наповнювалася дорогими меблями, а в гардеробі художника почало з'являтися дедалі більше класичних костюмів. Ользі подобалося запрошувати додому паризький бомонд, вести світські бесіди, а от чоловіка весь цей пафос і роль денді починали помалу гнітити. Пікассо якось скаржився: вона любить ікру, тістечка і шампанське, а я – сосиски з квасолею.
    Увесь цей час Пікассо малював у так званому неокласичному стилі. На цьому наполягала Ольга, мовляв, "хоче впізнавати своє обличчя". Він не сперечався, тим більше, що після Першої світової війни публіка неохоче сприймала авангард.
     Поступово почуття гасли, вони обоє це розуміли. Пабло відчував: таке життя стримує його творчий порив, а Оля, боячись втратити чоловіка, намагалася дати ще більше опіки й любові. Народження первістка – сина Пауло – не врятувало сім'ї. Закінчилося все тим, що Пікассо завів собі 17-річну коханку. Змінилися й картини. Тепер він малював Ольгу ось так

      Вона ще певний час вдавала, що не здогадується про роман, але, коли у них народилась дитина, попросила розлучення. Пабло відмовився. Ділитися половиною картин і статків він після 17 років не хотів. Статус дружини вона зберігатиме до своєї смерті.
    Тим часом ревнощі доводили до божевілля. У прямому значенні цього слова, вона закидала Пабло листами, а часом і переслідувала. Їхній син Пауло талантів так і не проявив – усе життя жив на гроші батька, до того ж зловживав наркотиками та алкоголем. Зрештою помер від цирозу печінки. А вже його син, тобто внук Ольги та Пабло, покінчив життя самогубством після того, як йому не дозволили прийти на похорон діда. (За матеріалами. РЕЖИМ ДОСТУПУ).

Фото Ольги Хохлової дружини Пікассо







 




































































































































































































Пабло Пікассо (1881-1973) - РЕЖИМ ДОСТУПУ
Ольга Хохлова – аристократка, народжена в українському містечку НІжин. Батько – офіцер російської армії Степан Хохлов, мати – українка Лідія ЗІнченко. Дитинство Ольга провела в Україні, аж доки батька не перевели до Санкт-Петербурга. Там почала вчити французьку мову, а у 14 років займалася балетом. Звісно, це доволі пізно, але наполегливість дівчини привела її в легендарну трупу Сергія Дягілєва.
Він – 36-річний ловелас, за кілька років від світової слави, експериментатор, бунтар. За його плечима сотні романів з жінками легкої поведінки і натурницями. Ольга була повною протилежністю тих жінок, з якими Пабло мав справу – аристократична, з вишуканим стилем і бездоганними манерами.
Пристрасний іспанець був приголомшений, коли попри всі його старання дівчина повністю ігнорувала залицяння. Знайти підхід до норовливої українки допоможе порада Дягілєва, мовляв: "На таких дівчатах треба одружуватись". Пабло Пікассо був настільки зачарований Ольгою, що навіть склав шлюбний договір, за яким у разі розлучення спільно нажите майно розділять порівну.

https://24tv.ua/zrobleno_v_ukrayini_tag4119

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.